yritykset

Tarjoamme vuosikymmenten kokemuksen palvelukokonaisuudesta, joka mahdollistaa oppilaitosyhteistyön vaivattomasti ja yrityksesi tarpeita vastaavasti. 

Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää, kuinka yrityksesi voi olla mukana tukemassa työllistymistä Suomessa.

miten yrityksesi hyötyy palveluistamme?

Vuosittaiset säästöt henkilöstökustannuksissa.

Jättämällä yrityksesi rekrytoinnin vastuullemme voit keskittyä yrityksesi ydinliiketoimintaan. Palveluidemme avulla löydät oikeat osaajat oikeisiin työtehtäviin nopeasti ja vaivattomasti.

Vastuullisempia ja motivoituneempia työntekijöitä.

Uskomme vahvasti siihen, että motivoitunut ja työssään viihtyvä henkilöstö on yrityksen tärkein resurssi. Yhteistyön etuina opiskelijaa motivoi työn lisäksi myös tutkintotodistus sekä sen mukana tulevat työllistymismahdollisuudet.

Turvallinen ja kannattava rekrytointi.

Pitkällä ja perusteellisella tutustumisella minimoidaan operatiiviset riskit, joka takaa turvallisen ja kannattavan rekrytoinnin asiakasyritykselle.

kuinka voimme auttaa?

Jokaisella yrityksellä on ajoittain ylimääräisiä resursseja, joita voidaan hyödyntää useamman toimijan kesken. Näitä ovat esimerkiksi laitteet, tilat ja osaaminen. Me autamme yritystäsi löytämään nämä jakamistalouden kautta.

henkilöstöpalvelut

LogOn Oy mahdollistaa oppilaitosyhteistyön useiden eri oppilaitosten kanssa saman kanavan kautta yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi.

Tavoitteemme on yhdistää työ tapahtuvaksi aidossa oppimisympäristössä, jossa on asiakkaita, tilauksia ja toiminnanohjausjärjestelmiä. Tällöin saadaan koulutus ja opetus vietyä autenttiseen ympäristöön työn ohessa.

Tarjoamme asiakkaillemme tulevaisuuden osaajia, jotka ovat jo opiskeluaikana tutustuneet yrityksen toimintaan, sen kulttuuriin ja järjestelmiin.

konsultointi

Yrityksessämme on lähes 100 vuoden kokemus logistiikka- ja esimiestehtävistä. Meillä on myös yli kymmenen vuoden kokemus oppilaitosyhteistyöstä ja sen jalkauttamisesta liiketoimintaan. 

koulutukset

Yritykset palkkaavat kiihtyvällä tahdilla SCM-johtajia ja SCM-päälliköitä vastaamaan nopeutuvien asiakastarpeiden reagointiin liiketoiminnallisesti kestävällä tavalla. 

Tämä edellyttää organisaation sisäisien toimintatapojen muutosta ja yhteisten tavoitteiden laatimista. Koulutus antaa valmiuksia ymmärtää oman työn merkitystä laajempaan kokonaisuuteen

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää toiminnastamme.

Vieritä ylös