oppilaitokset

Oppisopimus, tutkinnot ja harjoittelujaksot. Varmista oppisopimusopiskelijoiden ja koulutussopimusopiskelijoiden osaaminen yhteistyössä kanssamme. Toimimme valtakunnallisesti ja olemme yksityisomisteinen sekä riippumaton toimija.

miten hyödyt palveluistamme?

Koulutus- ja tutkintorakenteiden muutos.

Koulutuksen muuttuessa ja painopisteen siirtyessä työssäoppimiseen on huomioitava ohjaamisen merkitys ja uudenlaiset haasteet. Autamme sovittamaan yhteen työelämän- ja oppilaitoksen tarpeet tulevaisuuden muutoksissa.

Työssäoppimisympäristö ja yritysten merkitys kouluksessa on kasvanut.

Henkilöstömme ja yhteistyökumppanimme ovat kokeneita ja tehneet pitkään töitä harjoittelu- ja oppisopimuspaikkojen kanssa. Hyödyntämällä meitä oppilaitokset löytävät vaivattomasti opiskelijoilleen parhaan mahdollisen harjoittelupaikan. 

LogOn yhteistyökumppanina uusien ja innovatiivisten toimintamallien tarjoajana.

LogOn tarjoaa uudenlaisen tavan tuottaa koulutus- ja
ohjauspalveluita, oli kyseessä oppisopimuskoulutus, koulutussopimukseen perustuva
työssäoppiminen, työvoimakoulutus tai yrityskohtainen koulutus.

miksi valita logon?

Vuosien kokemus

Henkilöstömme ja yhteistyökumppanimme ovat kokeneita ja ovat tehneet pitkään töitä harjoittelu- ja oppisopimuspaikkojen kanssa. Hallitsemme ja tunnemme näyttötutkintojen perusteet, prosessit ja toimintamallit.  Meillä on paljon kokemusta myös näyttötilaisuuksista.

valtakunnallinen yhteistyöverkosto

Olemme tiiviissä yhteistyössä eri oppilaitosten ja yritysten kanssa, sekä rakennamme myös omaa harjoitteluympäristöä mm. varastojen ulkoistusten kautta. Näin pystymme tarjoamaan opiskelijoillemme ja ohjattavillemme aitoja oppimis- ja työharjoitteluympäristöjä.

yhteistyöverkosto

oppilaan etu edellä

Tehtävämme on helpottaa työvoimapulaa ja tukea nuorten ja muiden vaikeammin työllistyvien ihmisten työllistymistä.

Tutkinnon suorittajien perustaitojen kasvattaminen työmarkkinoiden edellyttämälle tasolle on meille ensisijaisen tärkeää.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää toiminnastamme.

Vieritä ylös